Verzending en retour

Bedenktijd/retour

Helaas is het niet mogelijk om de boxen terug te sturen. De reden is dat de boxen producten  bevattendie om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden. 

Daarnaast zitten in de boxen die u via deze webwinkel koopt ook producten die slechts een beperkte houdbaarheid hebben en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Stuur zo snel mogelijk een mail naar hello@super-market.nl.

 

Pagina: Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor alle bestellingen

Helaas kunnen we geen gratis verzending aanbieden in verband met de logistieke samenwerking met alle verschillende bedrijven en het geld dat gedoneerd wordt aan het Rode Kruis.

Alle bestellingen worden (onder voorbehoud) op dinsdagen en donderdagen verstuurd.